Не знам колко ще е от полза това което ще напиша по-долу, но все пак да споделя мнение за експериментите които аз си правя с овкусителите на Inawera. Може пък да свърши работа на някого
Всички аромати са с база на Flavour Art традиционна рецепта. По принцип харесвам по-сладки аромати, но не прекалено сладникави.
5мл база с по 5капки, 24 часа след забъркването:
- TABACCO "CAPPUCCINO" - страхотен аромат на мляко с кафе с лек дъх на горена захар след като мине през изпарителя. Нищо общо с Капучино на Деканг което на мен ми смърди на онези напитки разтворимите, които продават за капучино, но всъшност нямат нищо общо с истинското капучино.
- HONEY - Правдоподобен аромат на мед. Доста сладни. Има потенциал, ще пиша пак като поотлежи поне седмица.
- COCONUT - оставя доста приятен дъх на кокосови стърготини.
- ALMOND - отчетлив приятен аромат на сурови бадеми. С хубав аромат на шоколад/ако намеря такъв който да ми "звучи" като истински шоколад/ ще стане ммммстрахотия
- CHERRIES IN LIQUEUR - много приятен аромат на опушени черешки в алкохол. Сладко и по-скоро дамски аромат или за обичащите по-сладките течности.
- MOCCA - това не мога да го определя на какво има аромат. Би трябвало да е нещо кафеено, но ми е невъзможно да кажа на какво ми прилича. В общи линии не ми хареса особено въпреки добрите отзиви за него в сайта на Inawera.