PV-BG Форум за електронни цигари: Какъв е вкусът на електронната цигара? - PV-BG Форум за електронни цигари

Прехвърляне към съдържание

Страница 1 от 1
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Какъв е вкусът на електронната цигара? ...не е като да можем да опишем десетките аромати с две думи Оценяване на темата: -----

#1 Потребителят е неактивен   www.PV-BG.com Икона

• Administrator
  • Икона
  • Група: Собственици
  • Регистриран: 24.01.2010

Публикувано: На 11.02.10 г. в 05:01

Цитат

От гледна точка на пушачите на тютюневи цигари това е може би един от най-важните въпроси, но и е един с най-трудните отговори. Всеки от нас го е задавал още преди да опита е-цигара, и отговорът, поне в България, рядко е бил смислен. "Пробвай", или "бе няма вкус на цигара"...

0

#2 Потребителят е неактивен   Popov Икона

• Участник
  • ПипПип
  • Група: Участници
  • Регистриран: 15.06.2010

Публикувано: На 17.06.10 г. в 14:39

Интересно защо никой не се е включил в тази тема. Отговорът не е сложен - Вкусът на електронната цигара е такъв, какъвто сам си го избереш /от десетките аромати, които се предлагат на пазара/. Но при всички случаи е по-приятен, плътен и засищащ ... и "по-некашлящ". :drag:
0

#3 Потребителят е неактивен   dreadx Икона

• Нов участник
  • Пип
  • Регистриран: 19.06.2010

Публикувано: На 20.06.10 г. в 00:58

Преглед на мнениеPopov, на На 17.06.10 г. в 14:39, каза:

... и "по-некашлящ". :drag:
Вкусът е доста като от наргиле (не обичам да пуша наргиле, но започвам да свиквам - от 2 дена пуша е-цигара). Само защо сутрин не спирам да кашлям от нея, докато не изпуша 3-4 нормални цигари?
0

#4 Потребителят е неактивен   Valeri Икона

• Редовен посетител
  • Икона
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 30.01.2010

Публикувано: На 20.06.10 г. в 04:43

Не кашляш от нея, а от обикновените цигари, които пушиш. Ако ги спреш напълно, дори да не пушиш електронната, поне седмица ще продължиш да кашляш по същия начин и да изхвърляш част от натрупаните с годините гадости. През нощта власинките на дробовете ти се "освестват" и започват да изхвърлят слузта навън. Като ги удариш с дима на 3-4 цигари, те се обездвижват пак и спираш да кашляш. Така до следващата нощна пауза. Електронната цигара няма много общо в случая.
« Show me somebody who doesn’t have a dream about the future and I’ll show you somebody who doesn’t know where he is going. »
0

#5 Потребителят е неактивен   dreadx Икона

• Нов участник
  • Пип
  • Регистриран: 19.06.2010

Публикувано: На 20.06.10 г. в 12:02

Точно така се оказа - тази сутрин кашлицата беше доста по-малко и не минах на обикновени цигари докато не ми свърши батерията. Започва да ми харесва. :)
0

#6 Потребителят е неактивен   mcmlxx Икона

• Нов участник
  • Пип
  • Регистриран: 2.07.2010

Публикувано: На 5.07.10 г. в 16:56

Може и да няма смислен отговор на този въпрос, но аз си мисля, че е най-правилно наистина да се отговори с "Пробвай". Аз така започнах - и аналоговите и сега електронните. Но за нищо на света не бих се отказал сега от електронните - аз бях "заклет пушач" и макар отскоро да съм с е-цигара си мисля, че този път наистина съм си решил проблема с пушенето. Така, че на всички, които имат желание да опитат да откажат аналоговите цигари - отговарям просто : "Пробвай с е-цигара"
0

Страница 1 от 1
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Similar Topics Collapse

Тема Подфоруми Автор Статистика Последно мнение
Нови отговори Икона Електронната цигара новото хоби Общи приказки amji Икона
  • 13 отговора
  • 678 прегледа
Гореща тема (Има нови мнения) Икона Евтина електронна цигара?
лош опит с евтина електронна цигара от популярен online магазин
Обща информация Valeri Икона
  • 42 отговора
  • 3599 прегледа