PV-BG Форум за електронни цигари: Joye 302 - PV-BG Форум за електронни цигари

Прехвърляне към съдържание

Страница 1 от 1
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Joye 302 Всичко относно този модел Оценяване на темата: -----

#1 Потребителят е неактивен   sneik Икона

• Нов участник
  • Пип
  • Група: Участници
  • Регистриран: 28.07.2010

Публикувано: На 29.07.10 г. в 11:58

Здравейте
Еееее колеги до сега колкото и да съм търсил за joye 302 нищо не се намира особенно да е на български,всички само обсъждат DSE801 в youtube пак за нея каква е тази дескриминация :D . Ще съм ви благодарен и със сигурност не само аз ами и всички онези които се интерисуват или ще се интерисуват от електрнни цигари ,та ще е хубаво ако си кажете мнението всичките плюсове и минуси и всичко относно този модел. Аз след като я получа ще дам мнение

Редактирано от sneik: На 29.07.10 г. в 12:01

0

#2 Потребителят е неактивен   plambi Икона

• Редовен посетител
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 17.05.2010

Публикувано: На 29.07.10 г. в 12:36

Хайде пак да те насоча: http://www.pv-bg.com...=findpost&p=421 ;)
In nidor eGo fides
« eGo eSmoker »
0

#3 Потребителят е неактивен   sneik Икона

• Нов участник
  • Пип

Публикувано: На 29.07.10 г. в 12:42

Мерси отново
0

#4 Потребителят е неактивен   sneik Икона

• Нов участник
  • Пип

Публикувано: На 3.08.10 г. в 12:00

Искам да попитам един въпрос относно Joye 302,значи когато си опъвам едната батерия след 1-2 секунди и спира и трябва да опъна пак за да се включи с другата нямам такива проблеми,но доколкото забезлязах май тази която прекъсва с нея се опъва по лесно и мисля че не прави достатачно вакуум за да я подържа. Та дефекна ли е и може ли да се направи нещо по вапроса? да оточня батерията не е наводнявана и е нова на 3 дни и от самото начало прави така.

Редактирано от sneik: На 3.08.10 г. в 12:03

0

#5 Потребителят е неактивен   adel Икона

• Редовен посетител
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 6.02.2010

Публикувано: На 3.08.10 г. в 13:12

Не знам от какво може да е прекъсването , батериите за Joye 302 нямат cut- off time .

Редактирано от adel: На 3.08.10 г. в 13:18

0

#6 Потребителят е неактивен   geniusloci Икона

• Редовен посетител
  • Икона
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 28.01.2010

Публикувано: На 12.08.10 г. в 08:01

По-скоро е дефектна - сменявай я.
0

#7 Потребителят е неактивен   sneik Икона

• Нов участник
  • Пип

Публикувано: На 19.08.10 г. в 20:22

Справих се с батерията намерих и чалъма и засега е наред но изскочи друг проблем испарителя нещо му стана и от няколко дни неще да вади дим и това е заинатил се е и неще. Пробвах с минене сушене с спирт с вода и няма оправяне моля някой да помогне. Не мисля че е изгорял понеже това вътре си е само едно телче ако изгори няма изобщо да нагрява а той нагрява чак и си пари но дим едвам едвам някакви идеи?
0

#8 Потребителят е неактивен   Valeri Икона

• Редовен посетител
  • Икона
  • Регистриран: 30.01.2010

Публикувано: На 20.08.10 г. в 00:29

След като си промил атомайзера, той трябва да изсъхне хубаво (обикновено 12h в положение нагоре с мостчето са достатъчни, може да го изсушиш и за 30min във фурната на до 70С), а след това трябва да се напои отново с е-течност. За 801/302 ще ти се наложи да капнеш 5-9 капки, в зависимост от шишенцето и течността, които ползваш. Не ги изливай вътре, ами капи бавно върху мостчето и следи как попиват. Когато мостът на атомайзера започне да изглежда лъскав, т.е. не може да попива повече е-течност, тогава сложи зареден пълнител. Първите няколко дърпания ще са подобни на усещането за "наводнен атомайзер", но след това трябва да тръгне нормално. Ако наистина нагрява, т.е. не му е прекъсната намотката на нагревателя, също ако не е бърничкано в него, т.е. нишките за омокряне на нагревателя са си на мястото, трябва да е наред.
« Show me somebody who doesn’t have a dream about the future and I’ll show you somebody who doesn’t know where he is going. »
0

#9 Потребителят е неактивен   sneik Икона

• Нов участник
  • Пип

Публикувано: На 20.08.10 г. в 12:11

Ами до колкото забелязах вътре нишките като ги побутнах си мърдат незнам преди били ли са хванати някъде не са ли били но ми се струва че не е наред нещо пробвах го отворя и успях от долу но пък му се скъса жичката но пък я запоих и сега пак в начално ниво за сушенето снощи пробвах явно малко прекалих с градусите 150-200 ама уж за по бързо съхнене и се чудя да не от там да са се прецакали нишките и ако има некакви идеи как да извадя испарителя вътрешноста му до колкото гледах от долу май е капсуловано но ако някой е успял да сподели

Редактирано от sneik: На 20.08.10 г. в 12:13

0

#10 Потребителят е неактивен   plambi Икона

• Редовен посетител
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 17.05.2010

Публикувано: На 20.08.10 г. в 13:12

Друго не си постигнал, освен че си пренебрегнал гаранционните условия... Най-добре си поръчай някой друг изпарител, да имаш, явно обичаш да човъркаш :smoking-8570:
In nidor eGo fides
« eGo eSmoker »
0

#11 Потребителят е неактивен   sneik Икона

• Нов участник
  • Пип

Публикувано: На 21.08.10 г. в 15:59

Успях човърках испарителя ръчках нишките минах го няколко пъти с спирт после малко dry burn нишките станаха бели като нови после сложих няколко капки и засега е наред всичко :p
0

#12 Потребителят е неактивен   Valeri Икона

• Редовен посетител
  • Икона
  • Регистриран: 30.01.2010

Публикувано: На 21.08.10 г. в 17:38

Преглед на мнениеsneik, на На 20.08.10 г. в 12:11, каза:

...ако има некакви идеи как да извадя испарителя вътрешноста му до колкото гледах от долу май е капсуловано но ако някой е успял да сподели...

Идеи има, само че последната точка на всичките е кофата. Няма какво интересно да търсиш вътре, нито имаш заслужаващ си усилията шанс за ремонт. Като се повиши съпротивлението на нагревателя и се получат отлагания върху него и нишките, просто трябва да го смениш.
« Show me somebody who doesn’t have a dream about the future and I’ll show you somebody who doesn’t know where he is going. »
0

#13 Потребителят е неактивен   sneik Икона

• Нов участник
  • Пип

Публикувано: На 26.08.10 г. в 12:59

Смених го и се оправиха нещата ,а относно стария го разглобих и на нишките имаше доста отлагания и не е можел да се напои и само е нагрявал напразно но мисля че отлаганията се получават от препичане и ако постоянно нишките са навлажнени добре мисля че няма да се стигне до там малко е трудно се постигне но незнам така си мисля а относно за ремонта си прав няма шанс да се оправи е може и да има начин да се сменят нещата то едно телче и тия нишки но усилията не си струват както каза
0

Страница 1 от 1
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Similar Topics Collapse

Тема Подфоруми Автор Статистика Последно мнение
Нови отговори Икона Прикачени файлове Joye 510 XL/Mega атомайзер
Впечатления от онези, които са с такъв или са ползвали
Мини електронни цигари (115-139 мм) geniusloci Икона
  • 11 отговора
  • 885 прегледа
Гореща тема (Има нови мнения) Икона Прикачени файлове Ревю на Joye eGo