Правилно ли съм разбрал,че ако смесваме : Никотин +PG +VG по отделно,резултата ще е по–добър ?Хора, не взимате предвид фактора "база". Не е тайна, че базите са различни, както и бази на различни производители, така и домашно приготвени бази.
Факт е, че бази приготвени с концентиран никотин Х стават странни, а бази приготвени с никотин Y стават супер, дори течностите "узряват" за дни.
И това го казвам не за друго, а за да сте наясно, че трябва да сме готови на компромиси с качеството на домашно приготвените течности.
Към това прибавете и някоя търговска тайна от кухнята на производителя
за "готвенето" на е-течности
Posted На 16.10.12 г. в 18:02
chelsea f.c.
Posted На 16.10.12 г. в 18:37
Posted На 16.10.12 г. в 20:24
Треснах ти един плюс за щастиеАз лично се придържам към правилото 50/40/10 - Пропилен/Глицерин/Вода. Но да не си помисли някой че ги меря с мерителни колби "до марката"
. Напоследък даже на око си ги правя. Резултата ме задоволява.
www.audio-spirit.eu........................www.opelclub-bg.com
Posted На 24.10.12 г. в 15:47
10 мл Inawera VPG Power Smoke + 10-15 капки Shade
Ясно е, че няма да е като фабричния Shade, но какво мислите - след 1-2 седмици отлежаване ще става ли за изпаряване?
Приемам и други предложения за база (откриваема по българските сайтове), но държа на аромата
Posted На 24.10.12 г. в 16:08
Мисля, че е време да започна сама да си бъркам течностите. Като за начало - нещо по-простичко:
Ясно е, че няма да е като фабричния Shade, но какво мислите - след 1-2 седмици отлежаване ще става ли за изпаряване?
Приемам и други предложения за база (откриваема по българските сайтове), но държа на аромата
Офф 10-15 капки от шадето са много да ти кажа.. аз го обичам с леко подсилена есенция и слагам на 12мл - 10 капки, иначе на 10мл - 7-8 е нормално.
Като цяло може да се придържаш към правилото по капка на мл и след това ако ти е слабо си слагаш по още някоя капка, ако ти е силно разреждаш и така..
След 2-рата седмица става за пушене, но колкото повече стой, все по хубаво става..
Posted На 24.10.12 г. в 17:56
Мисля, че е време да започна сама да си бъркам течностите. Като за начало - нещо по-простичко:
Ако искаш да стане като оригинала слагаш точно 6 капки на тези 10мл и чакаш 3 седмици
Ти с тези 15 капки ще се откажеш от шадето
не прекалявайте с концентрата ..... нищо няма да постигнеш с слагане на повече от нормалното.
Ако искаш да разбереш колко е нормалното виж на ФА на сайта.
На почти всички аромати пише колко % са .
Posted На 24.10.12 г. в 18:21
Точно твоето включване чакахАко искаш да стане като оригинала слагаш точно 6 капки на тези 10мл и чакаш 3 седмици
не прекалявайте с концентрата ..... нищо няма да постигнеш с слагане на повече от нормалното.
На почти всички аромати пише колко % са .
Това "10-15 капки на 10 мл" го видях от описанието на продукта в сайта/магазина. Добре, че реших да попитам.
Благодаря! На Vlad също
Posted На 24.10.12 г. в 18:27
За в бъдеще ще избягвам USP Heaven Juice-базите на FlavourArt, нещо май не са ми по вкуса.
Posted На 24.10.12 г. в 18:57
Аз да споделя за Шейд - най-много ми харесва 7-8 часа след забъркване приблизително до след 20-24-тия час
Edited by gigafive, На 24.10.12 г. в 18:58.
Posted На 24.10.12 г. в 22:10
Точно твоето включване чаках
Ако искаш да стане като оригинала слагаш точно 6 капки на тези 10мл и чакаш 3 седмици
На почти всички аромати пише колко % са .След хвалбата, че Шейда ти става като оригинала...
Това "10-15 капки на 10 мл" го видях от описанието на продукта в сайта/магазина. Добре, че реших да попитам.
Благодаря! На Vlad също
Повечето тютюневи на ФА са с овкусяване 1-2% или казано между 3 и 6 капки от тяхните дропъри.
На доста от шишетата им с овкусители съм замервал дропърите колко капки имат в 1мл
и може би от 15-20 овкусителя и шишета средно излиза, че 1мл= 30капки приблизително
В началото, като по неопитен въпреки, че бях понаучили за препоръчителните им % , ръгах винаги повечко мислейки, че ще стане по хубаво ама нъцки.... ставаха парфюми
Edited by pioneer 306c, На 24.10.12 г. в 22:12.
Posted На 25.10.12 г. в 13:51
Шъдето има вкус и цвят на урина, почти като на това в магазина.Завчера пробвах да си направя безникотинова база само от PG-течност (HG PG e-liquid 0mg/ml no flavor) с аромат Shade. Ей така, да видя дали наистина вкуса е различен при различни бази. Shade-то си промени вкуса доста и стана едно благо и приятно, почти като в магазина! Одеве добавих концентрирана течност докато стане на около 6mg. Вкуса си остана "пивък"
въпреки, че не е отлежало.
За в бъдеще ще избягвам USP Heaven Juice-базите на FlavourArt, нещо май не са ми по вкуса.
Ако не вярваш, пробвай
Чувал съм че можело вместо нулева база да се ползва
Posted На 25.10.12 г. в 15:23
Top-мнението за деня! Благодаря, че сподели опита си с нас! Щом ти си пробвал, няма защо всички да пробваме, доверяваме ти се! Продължавай да си изпаряваш. Само да попитам какаото с какво го заместваш ?Шъдето има вкус и цвят на урина, почти като на това в магазина.
Ако не вярваш, пробвайПък и вкуса може да ти се стори "пивък"
![]()
Posted На 25.10.12 г. в 22:41
Top-мнението за деня! Благодаря, че сподели опита си с нас! Щом ти си пробвал, няма защо всички да пробваме, доверяваме ти се! Продължавай да си изпаряваш. Само да попитам какаото с какво го заместваш ?
Шъдето има вкус и цвят на урина, почти като на това в магазина.
Ако не вярваш, пробвайПък и вкуса може да ти се стори "пивък"
![]()
Единствено Чък Норис може да пикае срещу вятъра, без да се опръска!
Чък Норис не пуска водата в тоалетната. Той плаши лайното и то бяга!
Edited by Chuck Norris, На 25.10.12 г. в 22:43.
Posted На 26.10.12 г. в 15:20
Posted На 26.10.12 г. в 19:59
Posted На 26.10.12 г. в 20:21
Edited by batko32, На 26.10.12 г. в 20:21.